Ons team

Pedagogisch medewerkers

Het team van Groei en Bloei bestaat uit betrokken deskundige pedagogisch medewerkers (en stagiaires). Zij zorgen ervoor dat de visie dagelijks in de praktijk wordt gebracht.

 

Ons vaste team bestaat uit 3 medewerkers, en één leidinggevenden tevens de houdster van Groei en Bloei. Wij werken alleen met vaste gezichten. Dit zorgt voor rust en stabiliteit op de groep, zowel voor de kindjes als voor de ouders. Maar ook voor de medewerkers zelf is het natuurlijk fijn om met vaste collega’s te werken en de zorg voor de kinderen te delen.

 

Iedereen heeft een volgens de CAO geschikte opleiding afgerond, maar minstens zo belangrijk vinden wij hun passie voor kinderen en de liefde voor dit werk. Wij zijn heel trots op ons enthousiaste en professionele team. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten en speerpunten.

Zowel kinderen als medewerkers hebben binnen onze organisatie ruimte om te GROEIEN en BLOEIEN

 

Hieronder zullen zij zich aan jullie voorstellen:

Eliza Strik- van Eck

 

Tijdens mijn studie als pedagogisch medewerker ontstond al de droom om ooit zelf een agrarisch kinderdagverblijf te starten. Langzamerhand ontstond mijn eigen beeld van alle plus en min punten die ik zag bij de andere kinderdagverblijven. Na het volgen van mijn HBO opleiding wist ik het zeker ik wil ooit mijn eigen kinderdagverblijven starten. Door het verhuizen naar deze prachtige locatie kan ik mijn droom verwezenlijken. Mijn ambitie is hoogwaardige kinderopvang bieden waar ieder kind zich thuis voelt en me onderscheiden van andere kinderdagverblijven. De speerpunten zijn een sfeervolle inrichting die voor de kinderen en ouders als thuis komen voelt in een natuurlijke en agrarische omgeving. De korte lijntjes met ouders en verzorgers vind ik een pre in de kinderopvang, zo is er goed wederzijds contact en kan er goed aangesloten worden bij de behoefte en ontwikkeling van de kinderen.

Ik heb super veel zin om van start te gaan en kan niet wachten om de eerste kinderen te zien GROEIEN en BLOEIEN binnen mijn organisatie.

Mieke van de Pol – van Deursen

( nader info volgt)

Stagiaires

Op dit moment zijn er geen stagiaires in opleiding bij Groei en Bloei.

Heb je interesse in een stage plek? Neem dan contact op!

 

 

Werken bij

Bij Groei en Bloei hebben we niet alleen oog voor kinderen, maar juist ook voor onze medewerkers. Door de kleinschaligheid hebben we een hecht team waarin iedereen elkaar goed kent. We staan voor elkaar klaar, denken met elkaar mee en leren van elkaar. Ieder heeft bij ons zijn eigen kwaliteiten en hierdoor zijn eigen toegevoegde waarde binnen het team. Ook vinden wij het belangrijk dat niet alleen de kinderen maar ook de medewerkers blijven GROEIEN en BLOEIEN. Juist in een klein team is het belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit, en met plezier naar zijn werk gaat. Deze positieve sfeer onderling zorgt ervoor dat de kinderen zich prettig voelen en zich nog beter kunnen ontwikkelen.

 

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Groei en Bloei ? Mail of bel ons, we vertellen je graag meer.

 

 

Vacatures

 

Wij zijn per 1 april 2021 op zoek naar een enthousiaste, leergierige en betrokken pedagogisch medewerkers voor ons startend kinderdagverblijf. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag.

Je bent werkzaam binnen onze organisatie op een verticale groep waar per dag maximaal 16 kindjes worden opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Per dag werken er 2- 4 medewerkers en het team van deze groep bestaat nu uit 2 medewerkers. Naast het verzorgen van de kindjes ben je gedurende dag ook bezig met de ontwikkeling van de kinderen. Je biedt activiteiten aan gericht op de leeftijd of het ontwikkeling niveau van de kinderen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle kindjes een fijne dag hebben en tevreden naar huis gaan.

Ons kinderdagverblijf bevindt zich in een natuurlijke agrarische omgeving met dieren. Kinderdagverblijf Groei en Bloei biedt kinderen, ouders en medewerkers een fijne en vertrouwde omgeving. De persoonlijke sfeer en de aandacht voor de kinderen en hun ontwikkeling staan steeds centraal. Ieder kind en medewerker mag zich zelf zijn en is uniek. Door de kleinschaligheid is de sfeer persoonlijk en warm. 

Wij zijn op zoek naar iemand die… …..op zoek is naar een fijne werkplek; …..het leuk vindt om met de allerkleinste te werken; …..met enthousiasme en passie voor de kinderen zorgt, …..de ontwikkeling van de kinderen interessant vindt om te volgen, ze hierin wil stimuleren en gesprekken met ouders hierover kan voeren, …..de korte lijnen met leidinggevenden fijn vindt, maar daarbij ook zelfstandig kan/wil werken, …..Wil blijven GROEIEN en BLOEIEN …..In een hecht en betrokken team wil werken!

Wij bieden jou – Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband – Een uitdagende baan met veel ruimte voor jouw kwaliteiten en ideeën – Ontzettend fijne en betrokken collega’s – Mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen door studiedagen, workshops en/of cursussen – Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO – mee denken en aandragen van ideeën voor een startend kinderdagverblijf

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Eliza: info@kdvgroeienbloei.nl of via: 06-39229295 en dan maken we een afspraak om kennis te maken.