De Oudercommissie Vanaf november heeft kinderdagverblijf Groei en Bloei een oudercommissie. De belangrijkste taak die de OC heeft is het adviseren van het kinderdagverblijf over het pedagogisch beleid, (op) voedingsbeleid en veiligheid. Maar ook onderwerpen zoals openingstijden en prijswijzigingen komen
hierbij (indien nodig) aan bod. Rondom deze onderwerpen zijn wij dan ook een aanspreekpunt voor alle ouders. Besproken onderwerpen worden hierna behandeld tijdens de eerst volgende vergadering. 

De oudercommissie komt eenmaal per kwartaal samen voor de eerdergenoemde vergadering. Minsten 14 dagen voor de vergadering worden alle ouders hiervan op de hoogte gebracht. Echter is ons doel dit jaarlijks vooruit te plannen. Het is mogelijk om als ouder aan te sluiten als toehoorder. Hiervoor kunt u zich voor de vergadering aanmelden bij de voorzitter.

De oudercommissie bestaat uit 4 leden, hieronder stellen wij ons graag aan u voor!

Mijn naam is Jeanique van Kol- de Leeuw, getrouwd met John. Wij zijn trotse ouders van Jesse (2020) en Jurre (2022). Daarnaast ben ik 3 dagen werkzaam als kwaliteitsverpleegkundige op een revalidatieafdeling. We waren opzoek naar een rustige, veilige en ‘warme’ omgeving waar onze kindjes naar de opvang kunnen en waar ze zich verder kunnen ontwikkelen. We voelden ons meteen goed bij Groei en Bloei.

Om deze reden vind ik het belangrijk en leuk om via de Oudercommissie mee te kunnen denken over de ontwikkelingen van Groei en Bloei, samen met leidster en samen met andere ouders.

Groetjes,

Jeanique

overig lid  OC Groei en Bloei

Hallo allemaal, mijn naam is Jolijn van Eck. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn man Mike en dochter Sophie in Appeltern. Onze dochter gaat met veel plezier drie dagen per week naar groei en bloei.  

Groetjes Jolijn

Secretaris  OC Groei en Bloei

Hoi allemaal, mijn naam is Kimberley Schellekens-Burg. Ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn man Joost en

ons zoontje Tim(2022) in Beneden-Leeuwen. Tim komt sinds de opening van groei en bloei met ontzettend veel plezier wekelijks spelen op momenten dat ik zelf voor de klas sta. Wat een genot om te zien!

Groetjes,
Kimberley
Voorzitter OC Groei en Bloei

Ik ben Désie van Mil, ben 35 jaar en woon samen met mijn vriend Petrie en onze 2 kinderen, Evy & Ties en een tal aan huisdieren in Alphen gld.
Evy & Ties gaan al vanaf de opening naar Groei en Bloei en hebben het hier ontzettend naar hun zin. Ze zijn hier wekelijks op ma, di en do te vinden wanneer ik werkzaam ben als ambulant gezinsbegeleider.

Groetjes Désie,
Penningmeester OC Groei en Bloei

Mijn naam is Ashley Loderus getrouwd met Dave en moeder van Kane (2018) en Nolan (2022) Die beide naar de opvang gaan bij Groei en Bloei. Ik vind het erg leuk om betrokken zijn bij de opvang en door lid te worden van de oudercommissie hoop ik zo mijn steentje bij te dragen aan een veilige, maar ook gezellige tijd voor de kinderen en hun ouders/verzorgers.

Groetjes Ashley

Overig lid OC Groei en Bloei