Ons team

Binnen Kinderdagverblijf Groei en Bloei werken we met vaste, betrokken en deskundige pedagogisch medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de visie dagelijks in de praktijk wordt gebracht.

Ons team bestaat uit 11 medewerkers, en één manager – tevens de houdster van Kinderdagverblijf Groei en Bloei. Wij werken alleen met vaste gezichten. Deze hoge continuïteit qua medewerkers zorgt ervoor dat de behoefte tot hechten in deze leeftijdscategorie van kinderen optimaal aanwezig is. Dit bevordert het totale proces van persoonlijke ontwikkeling maar bovenal de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen.

Iedereen heeft een volgens de CAO geschikte opleiding afgerond en zijn in het bezit van een EHBO en BHV certificaat, maar minstens zo belangrijk vinden wij hun passie voor kinderen en de liefde voor dit werk. Wij zijn heel trots op ons enthousiaste team. 

Zowel kinderen als medewerkers hebben binnen onze organisatie ruimte om te GROEIEN en BLOEIEN.

Maak kennis met onze medewerkers:

Eliza Strik – van Eck

Ik ben Eliza Strik – van Eck, 27 jaar en eigenaresse van Groei en Bloei. Woonachtig op de locatie van Groei en Bloei samen met mijn man Pieter en mijn dochter Linne.

Tijdens mijn studie als pedagogisch medewerker ontstond al de droom om ooit zelf een agrarisch kinderdagverblijf te starten. Na veel ervaring opgedaan te hebben, bij verschillende kinderdagverblijven met verschillende visies merkte ik toch dat ik vaak het stukje agrarisch miste bij het opgroeien van de kinderen. 

Na het volgen van mijn HBO opleiding wist ik het zeker: ik wil ooit mijn eigen kinderdagverblijf starten. Door het verhuizen naar deze prachtige locatie kan ik mijn droom verwezenlijken. Mijn ambitie is hoogwaardige kinderopvang bieden waar ieder kind zich thuis voelt en waar ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten. Want als ouders laat je jou mooiste bezit achter en dan moet het goed voelen! 

De speerpunten zijn een sfeervolle inrichting die voor de kinderen en ouders als thuis komen voelt in een natuurlijke en agrarische omgeving. De korte lijntjes met ouders en verzorgers vind ik een pre in de kinderopvang, zo is er goed wederzijds contact en kan er goed aangesloten worden bij de behoefte en ontwikkeling van de kinderen en voelen de kinderen zich thuis binnen onze kinderopvang. 

Het is fijn om kinderen in een heerlijke buitenruimte te kunnen op laten groeien. Laten zien dat vies worden mag en kinderen mogen ontdekken op hun eigen manier tussen het gras, de kersen bomen, zand en af en toe wat modder. 

Het is fantastisch zoveel kinderen en medewerkers te zien GROEIEN en BLOEIEN binnen mijn organisatie.

Werkdagen:  dinsdag, woensdag (kantoor) donderdag  & vrijdagMieke van de Pol – van Deursen

Toen ik hoorde van KDV Groei en Bloei was ik meteen enthousiast. Kindjes hebben bij Groei en Bloei lekker veel ruimte om buiten te zijn, iets wat erg belangrijk is. Lekker de laarsjes aan, in de buitenlucht zijn en de natuur ontdekken! Het feit dat ik deel uit mag maken van een heel nieuw kinderdagverblijf, met een jong en fris team en ik Groei en Bloei ook letterlijk mee mag laten groeien, motiveert mij enorm om hier aan de slag te mogen gaan en word ik hier erg blij van. Daarnaast zal ik voor sommige ouders wellicht al een bekend gezicht zijn en dat maakt het vertrouwen met ouders gemakkelijker. 

Ik heb al ruime jaren ervaring in de kinderopvang en als trotse moeder van twee jongens weet ik hoe belangrijk en fijn het is om kinderen dagelijks structuur en ritme te kunnen geven, en ze te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Het is mooi om te zien dat elk kind uniek en speciaal is en dat maakt het werk in de kinderopvang leuk! Elke dag is anders en door te kijken naar de behoefte van het kind kun je doormiddel van bijvoorbeeld een activiteit hierop in spelen en ze de juiste begeleiding geven die (op dat moment) nodig is.

Werkdagen: dinsdag & donderdag


Esmée van Toor

Vanaf de opening van het kinderdagverblijf mag ik deel uitmaken van het team van Groei en Bloei! Het kinderdagverblijf past helemaal bij mij door de ontdekkingstocht die de kinderen zowel binnen las buiten kunnen aangaan. Ieder kind is uniek en ontwikkelt op zijn/haar eigen manier, krijgt de begeleiding en uitdaging die het nodig heeft. 

Mijn uitgangspunt voor het werken met kinderen is dat het niet gaat om het eindresultaat maar om het proces wat het kind doormaakt. Het kind haalt uit het proces veel meer ontwikkelingskansen.

Ik heb al ruime ervaring in de kinderopvang. Elke dag is anders en hoe mooi is het als je las pedagogisch medewerker de kans krijgt om een kinderdagverblijf mee te laten GROEIEN en BLOEIEN.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag & donderdag.


Anouk Walraven – van Kruijsbergen

Na mijn HBO-studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening wist ik dat ik met mensen wilde werken, maar nog niet precies met welke doelgroep. Doordat ik vroeger veel heb opgepast bij verschillende gezinnen, besloot ik om te kijken of de kinderopvang wat voor mij was. Het antwoord, JA! Ik vind het fantastisch om iedere dag met de kinderen te mogen werken. Ze zien spelen, ze zien opgroeien en bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Het eerste hapje, het eerste stapje, het is heel bijzonder om dat allemaal mee te mogen maken.

Ik ben ontzettend enthousiast om te gaan starten bij kinderdagverblijf Groei en Bloei. De kinderen krijgen bij Groei en Bloei alle ruimte om zich te ontwikkelen. Binnen voelt het als een huiskamer, waardoor de kinderen zich lekker thuis kunnen voelen en waar zij de zorg krijgen die zij verdienen. Buiten hebben zij alle mogelijkheden om op avontuur te gaan, lekker te ravotten en om te ontdekken samen met de andere kindjes. Deze combinatie is denk ik perfect voor kinderen om op te groeien.

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag.


Amber Stuive – Driessen

Ik Mijn naam is Amber Stuive – Driessen, ik woon samen met mijn man Roy en dochtertje Yill in Dreumel. 

Al vanaf jongs af aan had ik een droom en wilde ik in de kinderopvang werken. Gelukkigs is mijn droom uitgekomen en werk ik sinds 2019 als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. 

Binnen mijn opleiding heb ik op verschillende kinderdagverblijven stage mogen lopen, waarbij ik veel ervaring heb mogen op doen. 

Sinds oktober 2022 werk ik met veel plezier bij Groei en Bloei. Na een rondleiding en een gesprek met Eliza was ik gelijk om. Dit is wat mij aanspreekt! Het buitenleven, de vrijheid en de visie van het kinderdagverblijf passen helemaal bij mij. 

Het team wat jong, fit en een frisse energie uitstraalt, dat vind ik heel belangrijk! Het is fijn om hiervan deel uit te mogen maken. Een fijne werksfeer onder elkaar dat voel je meteen!

Het is fijn om samen met jullie allemaal te kunnen Groeien en Bloeien!

Werkdagen: maandag, woensdag & vrijdag.

Renske Bull

Ik ben Renske Bull, 26 jaar en samenwonend in Dreumel met mijn vriend Bram en zoontje Vik. 

Sinds november 2022 ben ik werkzaam bij Groei en Bloei als pedagogisch medewerker op de groep gecombineerd met een leidinggevende functie. 

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ik met diverse visies mogen werken. Mijn hart ligt toch echt bij het agrarische leven en de huiselijke sfeer. Als kind ben ik op de boerderij opgegroeid en genoot ik van de ruimte en het heerlijk buiten zijn. Door weer en wind op ontdekking, om vervolgens daarna binnen alle avonturen te vertellen aan de grote tafel met een koekje en wat drinken. 

Bij Groei en Bloei krijgen alle kinderen de ruimte en mogelijkheid om te ontdekken en te verkennen op eigen tempo en vervolgens tijdens het eten van hun lekker stukje fruit ook hun verhalen te kunnen delen met alle andere kinderen en pedagogisch medewerkers. 

Als moeder van een zoontje merk ik dat het erg fijn is als je met open armen ontvangen wordt en je kind een fijne dag beleeft. Hierbij is het ontzettend fijn als ze de thuissituatie zo veel mogelijk nabootsen zodat je kindje in zijn eigen ritme kan blijven en zich ook echt thuis voelt.

Bij Groei en Bloei krijgen we als medewerker ook veel mogelijkheden om zelf te GROEIEN en BLOEIEN. 

Zo zal ik aankomend jaar aan de slag gaan met de cursus beleidsmedewerker in de kinderopvang. 

Niks is zo fijn als een fijne en warme plek om te kunnen GROEIEN en BLOEIEN.

Werkdagen: maandag, woensdag (kantoor) vrijdag.  


Iris van Wichen – Story

Ik ben Iris Story en woon in Alphen samen met mijn vriend en 2 kinderen. Met kinderen werken leek mij altijd al erg leuk. Ik ben in het diepe gesprongen en ben de uitdaging aangegaan om mezelf om te scholen. Ik volg de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 op het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Mijn stage/werkdagen zijn maandag en woensdag.

 Ik ben erg blij dat ik mijn werk en leer ervaring bij Groei en Bloei mag op doen. Ik kijk er erg naar uit om jullie en de kinderen te ontmoeten. Op naar een leuke en leerzame tijd bij Groei en Bloei.

Werkdagen: maandag & woensdag. 


Meike Smits 

Werkdagen: invalpoule 
Elly van Teeffelen 

Ik ben Elly van Teeffelen en ben 59 jaar.

Na vele jaren op de peuterspeelzaal gewerkt te hebben, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Eliza vroeg aan mij of ik het leuk vond om als invalskracht bij Groei en Bloei te komen werken. Dat heb ik met beide handen aangenomen.

Inmiddels heb ik al heel wat uurtjes mogen werken en ik heb het erg naar mijn zin. De kinderen maken mij iedere keer weer blij en dat ik elke keer weer met zo´n fijn team mag werken is helemaal top. En als ik dan weer een keer inval dan is het mooi, na een tijdje de kinderen niet gezien te hebben, te zien hoe ze Groeien en Bloeien.

Werkdagen: invalpoule 

Ilke Derks  

Mijn naam is Ilke Derks en woon in Afferden. Nadat ik mijn studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond heb, wilde ik graag gaan werken in een agrarisch kinderdagverblijf. Zelf ben ik opgegroeid in een agrarische omgeving met dieren om me heen. Vind het zelf erg belangrijk dat kinderen opgroeien in de buitenomgeving en daar zichzelf kunnen ontdekken/ ontwikkelen. Het zou mooi zijn als ik mijn positieve ervaring van het buitenleven op een leergierige manier kan meegeven aan de kinderen.

Ik volg nu een vervolg opleiding op HBO niveau wat Ad Pep wordt genoemd. Deze opleiding geeft meer verdieping in wat belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind en hoe je dit stimuleert.

Enthousiast begin ik aan deze nieuwe uitdaging op het kinderdagverblijf Groei en Bloei. Ik kijk ernaar uit om mezelf en de kinderen te laten Groeien en Bloeien.


Lizzie Delfgaauw 

Mijn naam is Lizzie Delfgaauw, ik ben 26 jaar oud en woonachtig in boven-leeuwen.

Ik ben opgegroeid in een avontuurlijk gezin waarin ontdekken centraal stond. De liefde voor de natuur is mij met de paplepel ingegoten. Ik wist al van jongs af aan dat de puurheid van kinderen mij enorm aansprak. Het onbezorgde, de karaktertjes die zich gaan vormen.

Ik heb zowel ervaring in groene kinderdagverblijven als op BSO’s.

Mijn passie ligt bij de combinatie van verschillende leeftijden, de eerste stapjes maar ook kunnen bij dragen aan het ontdekken van hun eigen persoontje. Een veilige haven kunnen bieden waar alles bespreekbaar zal zijn.

Open communicatie staat bij mij centraal in samenwerking met elkaar streven we naar een optimale, liefdevolle ontdekkingstocht.

Jullie zullen mij vooral als vaste gezicht op de BSO zien met een vaste ochtend op het kinderdagverblijf.

Zie ik jullie snel !?