Ons team

Het team van Kinderdagverblijf Groei en Bloei bestaat uit betrokken deskundige pedagogisch medewerkers (en stagiaires). Zij zorgen ervoor dat de visie dagelijks in de praktijk wordt gebracht.

Ons vaste team bestaat uit 6 medewerkers, en één leidinggevende – tevens de houdster van Kinderdagverblijf Groei en Bloei. Wij werken alleen met vaste gezichten. Dit zorgt voor rust en stabiliteit op de groep, zowel voor de kindjes als voor de ouders. Maar ook voor de medewerkers zelf is het natuurlijk fijn om met vaste collega’s te werken en de zorg voor de kinderen te delen.

Iedereen heeft een volgens de CAO geschikte opleiding afgerond, maar minstens zo belangrijk vinden wij hun passie voor kinderen en de liefde voor dit werk. Wij zijn heel trots op ons enthousiaste en professionele team. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten en speerpunten.

Zowel kinderen als medewerkers hebben binnen onze organisatie ruimte om te GROEIEN en BLOEIEN.

Maak kennis met onze medewerkers:

Eliza Strik- van Eck

Tijdens mijn studie als pedagogisch medewerker ontstond al de droom om ooit zelf een agrarisch kinderdagverblijf te starten. Langzamerhand ontstond mijn eigen beeld van alle plus en min punten die ik zag bij de andere kinderdagverblijven.

Na het volgen van mijn HBO opleiding wist ik het zeker: ik wil ooit mijn eigen kinderdagverblijf starten. Door het verhuizen naar deze prachtige locatie kan ik mijn droom verwezenlijken. Mijn ambitie is hoogwaardige kinderopvang bieden waar ieder kind zich thuis voelt en me onderscheiden van andere kinderdagverblijven.

De speerpunten zijn een sfeervolle inrichting die voor de kinderen en ouders als thuis komen voelt in een natuurlijke en agrarische omgeving. De korte lijntjes met ouders en verzorgers vind ik een pre in de kinderopvang, zo is er goed wederzijds contact en kan er goed aangesloten worden bij de behoefte en ontwikkeling van de kinderen.

Ik heb super veel zin om van start te gaan en kan niet wachten om de eerste kinderen te zien GROEIEN en BLOEIEN binnen mijn organisatie.

Esmée van Toor

Ik was op zoek naar een werkplek dicht bij huis. Zo kwam ik via contacten uit bij Kinderdagverblijf Groei en Bloei.

 Na een fijn gesprek mag ik deel uitmaken van het team! Ik ben erg gemotiveerd om met de rest van het team er een fijne, huiselijke en professionele kinderopvang van te maken.

 Het kinderdagverblijf inspireert mij met het feit dat ieder kind uniek is en op zijn/haar eigen manier de begeleiding en uitdaging krijgt die het nodig heeft. Ook de ontdekkingstocht die de kinderen straks zowel buiten als binnen kunnen aangaan spreekt mij erg aan.

 Mijn uitgangspunt voor het werken met kinderen is dat het niet gaat om het eindresultaat maar om het proces wat het kind doormaakt.

 Ik heb al ruime ervaring in de kinderopvang. Elke dag is anders en hoe mooi is het als je als pedagogisch medewerker de kans krijgt om een nieuw kinderdagverblijf mee te laten Groeien en Bloeien.

 Ik heb er heel veel zin in en we zien elkaar snel!

Mieke van de Pol – van Deursen

Toen ik hoorde van KDV Groei en Bloei was ik meteen enthousiast. Kindjes hebben bij Groei en Bloei lekker veel ruimte om buiten te zijn, iets wat erg belangrijk is. Lekker de laarsjes aan, in de buitenlucht zijn en de natuur ontdekken! Het feit dat ik deel uit mag maken van een heel nieuw kinderdagverblijf, met een jong en fris team en ik Groei en Bloei ook letterlijk mee mag laten groeien, motiveert mij enorm om hier aan de slag te mogen gaan en word ik hier erg blij van. Daarnaast zal ik voor sommige ouders wellicht al een bekend gezicht zijn en dat maakt het vertrouwen met ouders gemakkelijker. 

Ik heb al ruime jaren ervaring in de kinderopvang en als trotse moeder van twee jongens weet ik hoe belangrijk en fijn het is om kinderen dagelijks structuur en ritme te kunnen geven, en ze te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Het is mooi om te zien dat elk kind uniek en speciaal is en dat maakt het werk in de kinderopvang leuk! Elke dag is anders en door te kijken naar de behoefte van het kind kun je doormiddel van bijvoorbeeld een activiteit hierop in spelen en ze de juiste begeleiding geven die (op dat moment) nodig is.

Hopelijk mag ik snel met jullie kennis maken: tot gauw!